Voor internetsites. Uw werk op uw persoonlijke site, maar ook op mijnexpositie.nl.
Zonder extra kosten.
Zoekt u een kunstenaar?  
  


Plaats Delict #6: Sex

Seks is bij uitstek een persoonlijke aangelegenheid maar misschien ook wel het best verkopende product in onze huidige samenleving.

In deze expositie komt de veelzijdigheid van seks aan bod, in een zoektocht naar de balans tussen de intimiteit en de extremen van seks.

Dit is de laatste expositie uit de zesdelige reeks van Plaats Delict. Het jaar kende vele hoogtepunten maar met ‘Sex’ zal de ultieme climax, onder andere door onthullende performances, worden bereikt.

Er is werk te zien van:

Beautiful Agony
Niek Audenaerd
Inga Cholmogorova
Wayne Horse
Erik Kessels
Sander Reijgers
Frank Schallmaier
Hester Scheurwater
Martine Stig
routebeschrijving: Van Oldenbarneveltstraat 63a, Nijmegen
Toevoeging MijnExpositie
 
 
Paraplufabriek

Kunstenaarsinitiatief Paraplufabriek is, al sinds de jaren ’80, een tentoonstellingsplek waar kunstenaars uit binnen- en buitenland experimenteren en nieuw werk tonen. Een onderzoekende houding vormt de kern van de brede programmering waarin de interaktie tussen beeldende kunst en andere discipline’s voorop staat.

Kunstenaarsinitiatief
Paraplufabriek stimuleert onderzoek waarin niet enkel opvattingen en posities binnen de kunst, maar ook de relatie tussen beeldende kunst en de wereld, in brede zin, aan bod komt. Dit heeft geleid tot een diversiteit aan presentaties, lopend van tentoonstellingen, manifestaties en interaktieve projecten tot happenings op locatie. Met publicaties, lezingen en debatten krijgt het geproduceerde en gepresenteerde werk een inhoudelijk vervolg. Reflectie en discussie levert zo het podium waarop aktieve betrokkenheid van het publiek wordt nagestreefd.


Van Oldenbarneveltstraat 63 a
6512 AT Nijmegen
Postbus 1432
6501 BK Nijmegen
Tel/Fax: 024-3601746

Openingstijden: donderdag t/m zondag 13:00 - 17:00 uur