Voor internetsites. Uw werk op uw persoonlijke site, maar ook op mijnexpositie.nl.
Zonder extra kosten.
Zoekt u een kunstenaar?  
U bent nu hier:  Home  <<  Deelname 

Plaats Delict #6: Sex


Eerder kon u kennis maken met...
Still available


Zeventienhonderd
Wij hebben ruim 1700 kunstenaars opgenomen in onze site. Standaard is de vermelding dusdanig ingevoerd, zodat u snel wereldwijd kunt zoeken naar meer gegevens van de kunstenaar.

 
MijnExpositie.nl levert de onderstaande drie diensten.Dienst 1:
Aanvulling met de kunstsoort

De vermelding is kosteloos aan te vullen met de aard van het werk; de gebruikte techniek. Wilt u gratis aanvulling bij uw naam, neem dan contact op met MijnExpositie.nl. Doorzoekt een bezoeker onze site op gebruikte techniek/technieken of kunstsoort, dan wordt u ook gevonden.Dienst 2:
Aanpassing met uitgebreide gegevens

U kunt de lijst laten aanpassen. Men kan doorklikken naar "details". Bezoekers krijgen uitgebreide informatie te zien met vermelding van een link naar uw eigen site en/of naar een galarie.
 • Kosten voor de aanpassing
  De kosten voor plaatsing van uitgebreide gegevens bedragen éénmalig euro 22,25. Dit zijn de administratiekosten (incl. BTW). Er zijn geen terugkerende kosten. Looptijd 7 jaar. Tussentijdse mutaties aan de  n.a.w.-gegevens zijn gratis (fair use policy).
 • Gratis aanpassing
  Tijdelijke aanbieding: U kunt gratis met uitgebreide gegevens op de lijst komen.
  Bij plaatsing van een vermelding van Mijnexpositie.nl op de binnenkomstpagina van uw site, is aanpassing van de lijst kosteloos. Bovendien ontvangt u redactionele ruimte op onze binnenkomstpagina.

  Vermelding op uw binnenkomstpagina: 

  MijnExpositie.nl
  : online mediapartner voor kunstenaars.
  (onderliggende link: www.mijnexpositie.nl)
Dienst 3:
Bij deelname aan Mijn Expositie .nl ontvangt u als kunstenaar:

 
-   Een eigen domeinnaam
U krijgt een eigen domeinnaam met eigen ruimte. Dus geheel los van elke andere site. Als u al een site heeft en deze bij uw huidige provider wilt behouden, dan ontvangt u een slimme extra domeinnaam die ook door klikt naar uw site.
 
-   Uw werken
De werken die u toont op uw eigen site, kunt u als u dat wilt ook eenvoudig, automatisch, op deze site tonen. Uw werken worden dus ook getoond op mijnexpositie.nl. Er wordt naar uw site doorgeklikt.
Bij verkoop ontvangt mijnexpositie.nl geen enkele provisie.
 
-   Teksten
Redactionele ruimte op mijnexpositie.nl 
 
-   Publiciteit
Bij alle "internet P.R." ontvangt u ondersteuning wanneer u dat wenst. Deze P.R. is voor op uw eigen site, maar kan ook elders gebruikt worden. (Denk bijvoorbeeld aan persberichten).
 
-   Hulp
GRATIS telefonische helpdesk! U wordt door Mijn Expositie .nl ondersteund met het onderhoud van uw internetsite. Dit zonder de kosten van een duur 0900-nummer.
 
-   Groter bereik
Voor een groter bereik kunnen uw werken ook weergegeven worden op externe sites.
 
-   Geen provisie
MijnExpositie ontvangt geen provisie indien uw hier getoonde werk wordt aangekocht.
 
   
Kosten voor u als kunstenaar:
Klik door naar het hoofdstuk Kosten & korting. 
MijnExpositie.nl biedt u een eigen site (eigen domeinnaam) om u professioneel op het internet te presenteren. Dat hoeft u niet alleen te doen. Wij leveren u onze expertise.